Kjære deltaker eller påmelder!
 
Beklageligvis ryker vi på enda en avlysning av ritt i årets Kalas cup, slik det er meldt på Facebook og på nettsidene våre. Bakken ute ved Seiersten Festning i Drøbak har ikke tørket opp var bløt allerede før ekstremregnet som er varslet. Det betyr at både gresset og terrenget der løypene går, og gresset på parkeringen ved golfbanen, ville blitt kraftig ødelagt av et såpass stort arrangement. Arrangørklubben FOLLO Sykkelklubb og cup-ledelsen frykter da at arenaen vil kunne bli uaktuell for framtidige arrangementer. Det vil vi ikke risikere - Seiersten Festning er et så flott arrangementsområde at det må vi beholde! Vi håper at alle potensielle deltakere har forståelse for at dette er en fornuftig og ansvarlig beslutning på lengre sikt - uansett hvor beklagelig dette er.
 
Vi har sett på kalenderen for om mulig å arrangere rittet etter sommerferien, men av praktiske grunner viser det seg at dette ikke lar seg gjøre. Da måtte vi ha stokket mye om på høstens arrangementer, og det er lite ønskelig. Vi har allerede latt været "rote det til" mer enn nok som det er i år. Dermed blir det dessverre kun 7 ritt i Kalas cup i 2017, det samme som i 2016. Sammenlagtpremieringen blir da basert på best i fem av sju ritt.
 
Vi minner også om at finalerittet går på søndag 10. september, ikke lørdag 9. som opprinnelig terminfestet.
 
Langtidsvarslet for det utsatte rittet på Skullerud er i alle fall i dag veldig positivt. Vi sees der onsdag den 14. juni!
 
 
Rittledelsen i Kalas cup
 
PS! Denne meldingen er sendt ut til alle påmeldte via e-post i dag.)

Påmelding